تبلیغات
hamsu نامی آشنا ... - سحری در ماه رمضان
hamsu نامی آشنا ...
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : alireza sheikhatar
نظرسنجی
نظرشمادر موردفعالیتهای وبلاگ چگونه است؟






 شروع ماه مبارک رمضان تغییراتی در شیوه‌ تغذیه و زمان‌بندی غذایی افراد روزه‌دار ایجاد می‌شود. نباید فراموش کرد که غذای مناسب از اولین و مهم‌ترین نیازهای هر موجود زنده و از جمله تمام انسان‌ها است.

در ماه رمضان از تعداد وعده های غذایی کاسته می شود. از آنجا که وعده سحری جای صبحانه را می گیرد، می توان از آن به عنوان مهمترین وعده غذایی نام برد که هم در سلامت بدن نقش دارد و هم در تحمل ساعت های روزه داری. از این رو باید به غذاهایی که در سحری می خورید توجه ویژه ای داشته باشید.

                                             غذاهایی که برای سحری پیشنهاد می شود:
1- بهتر است سحری متشکل از میوه‌ و همچنین مقدار کمی گوشت و حبوبات باشد.به عنوان نمونه یک وعده سحری مناسب می‌تواند 8 تا 10 قاشق برنج دم پخت کم روغن و یک پیاله خورش قورمه سبزی که گوشت آن چربی زیادی نداشته باشد و ضمناً گوشت و سبزی آن سرخ نشده باشد (تفت اندک اشکال ندارد) و همچنین بسیار ترش هم نباشد، مصرف کرد.

2- بسیار مناسب است که همراه سحری مقدار کمی سبزی خوردن و در پایان غذا نیز یک پیاله کوچک ماست مصرف شود. در انتهای غذا یک تا 2 خرما و پس از مدتی، صرف یک برش خربزه، یک عدد میوه و نوشیدن آب کافی نیز مناسب خواهد بود.

3-سالاد تازه با مقدار خیلی کمی لیمو به دلیل طراوت و آبدار بودن می تواند مکمل خوبی بعد از یک غذای سبک باشد.

4-سعی کنید یک روز در میان به جای غذا های پختنی از نان، پنیر، سبزیجات و میوه‌جات هم استفاده کنید. نیاز بدن به سبزیجات و غلات را نباید فراموش کرد.

5-سعی کنید بعد از خوردن سحری به تناسب غذایی که میل کردید، آب بنوشید.

6-خوردن غذا با آرامش و به آهستگی باعث جذب حد اکثری غذا به بدن و تامین انرژی لازم در طول روز می شود.

غذاهایی که برای سحری پیشنهاد نمی شود:

1-مصرف زیاد انواع گوشت در سحر توصیه نمی‌شود. در ضمن علاوه بر گوشت، مصرف مقدار فراوان دیگر مواد پروتئینی (از قبیل حبوبات) نیز احتمال تشنگی در طول روز را افزایش می‌دهد.

2-مصرف ادویه‌ فراوان علاوه بر ناراحتی‌های دستگاه گوارش، به تشنگی در طول روز هم دامن می‌زند.

3-مصرف غذاهایی از قبیل کله‌پاچه و سیراب و شیردان هم با واردکردن مقدار زیادی چربی و اسیدهای نوکلئیک به بدن، منجر به مشکلات گوارشی و افت سلامتی و همچنین تشنگی شدید در طول روز می‌شوند.

4-مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری مناسب نیست، زیرا موجب بروز ناراحتی‌های گوارشی از قبیل ترش کردن می‌شوند.

5- نوشیدن نوشابه‌های گازدار در سحر به سوءتغذیه، اضافه وزن و افزایش بیماری‌های گوارشی منجر می‌شود. 

6- مصرف بسیار کم و همچنین مصرف زیاد از حد سبزی‌ها و به ویژه بادمجان تشنگی در طول روز را افزایش می‌دهند.




نوع مطلب : مقاله، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
hamidreza kalhor
چهارشنبه 19 تیر 1392
دوشنبه 30 مرداد 1396 07:34 ق.ظ
I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.

nonetheless, you command get bought an shakiness over that you
wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly
the same nearly very often inside case you shield this increase.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 03:58 ب.ظ
Pretty component of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert
that I get in fact enjoyed account your blog
posts. Anyway I'll be subscribing on your augment and even I achievement you access constantly fast.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی